Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 09.08.2008.

Isporuka Gimbre prikolica za grožđe

  • 2.204
  • 107
  • 0

Polovicom srpnja izvršena je isporuka 6 prikolica proizvođača Gimbre, čiji smo zastupnici za RH. Prikolice su isporučene Vinskim podrumuma Belje d.d., od ukupno 15 komada čija isporuka se nastavlja. Prikolice RB40 su izrađene od inoxa ( tovarni dio ). Istoga dana je tvrtki Agro Laguna iz Poreča izvršena isporuka dvije prikolice izrađene od inoxa, nosivosti 5 i 8 tona. Navedena prikolice imaju duplo dno i poklopac (hermetičko dihtanje) koji se hidrauličkim putem zatvara i otvara. Tvrtki Badel 1862 isporučene su 4 prikolice od inoxa proizvođača Gimbre. Prikolice za grožđe proizvođača Gimbre mogu biti izrađene i od željeznih materijala, a proizvode se od 2 - 12 tona nosivosti.

Agro Grom d.o.o. inače je obiteljska tvrtka osnovana 1989.g. sa djelatnošću prodaje komunalne i poljoprivredne opreme i strojeva. Tijekom godina rada zahvaljujući kvalitetnom radu, stečen je status generalnog zastupnika tvrtki - DaimlerChrysler AG PBS Unimog, Schmidt i Mulag komunalne tehnike te tvrtki Fendt, Amazone i Orsi poljoprivredne mehanizacije. Distribucijom nove i rabljene komunalne i poljoprivredne mehanizacije proizvođača Mercedes, Fendt, Claas, Amazone, Schmidt, Mulag, Orsi, Kverneland i drugih tvrtka se bavi od prvog dana svog osnutka.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Trava sadrži sjeme koje daje visoko kvalitetne proteine i nezasićene kiseline koji su jako važni za životinje. Tek od sredine lipnja je sadržaj kalcija i fosfora u sijenu u optimalnom omjeru. Prvi otkos je najčešće grub i drvenast. U prolje... Više [+]