Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam hortikulture
  • 24.12.2017. 09:00

IPM Essen najveći svjetski sajam hortikulture

Na jednom mjestu možete pronaći biljke i opremu, kao i dekorativne detalje, a posebno se možete upoznati s tehnologijom na najvećem svjetskom sajmu hortikulture!

Foto: Messe Essen/Facebook
  • 810
  • 38
  • 0

Najveći svjetski sajam hortikulture IPM ESSEN održat će se sljedeće godine u Essenu u Njemačkoj. Predstavit će se 1.577 izlagača iz 45 zemalja. Posjeti ga više od 57.000 ljudi iz cijelog svijeta, a čak 93% njih preporučuje drugima da posjete ovaj događaj.

Na jednom mjestu možete pronaći biljke i opremu, kao i dekorativne detalje, a posebno se možete upoznati s tehnologijom.

Otvaranje je u devet sati 23. siječnja, a manifestacija će trajati do 26. siječnja. Cijena ulaznice na ulazu je 32 eura, dok je online kupnjom 10 eura jeftinija.

Foto: Messe Essen/Facebook


Tagovi

Sajam hortikultre Njemačka IPM ESSEN Tehnologija Biljke


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]