Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

 • Poljoprivreda
 • 11.10.2008.

Interpoma 2008

Najveći sajam jabuke

 • 1.119
 • 54
 • 0

Šesti po redu međunarodni sajam tehnologija proizvodnje, čuvanja te marketinga i prodaje jabuke „INTERPOMA 2008“, koji se održava svake dvije godine, održat će se ove godine od 6. do 8. studenog u Bolzanu u Italiji (Južni Tirol). Sa svojih 18.000 hektara obrađenih površina te vrhunskom tehnologijom, ali još više i organizacijom, Južni Tirol je idealno mjesto za susret proizvođača jabuka voćarskih stručnjaka te dobavljača opreme i tehnologija za voćarstvo.

Posjetiti možete sajam sva tri dana u razdoblju od 9 ujutro do 18 sati poslijepodne, cijena karte je 12 EUR, a u slučaju online rezervacije je 6 EUR. Online rezervaciju možete napraviti na: http://www.fierabolzano.it/ticketing-e.html

Sajam je savršeno mjesto za otkrivanje najnovijih trendova, za informiranje o novim ponudama i proizvodima, za sklapanje novih poslovnih veza te na koncu za susret i konzultiranje s najboljim svjetskim voćarskim stručnjacima.

Izložbeni prostori su formirani kroz tri osnovne sekcije:

 • TEHNOLOGIJE UZGOJA JABUKE
 • TEHNOLOGIJE ČUVANJA JABUKE
 • MARKETING

Program sajma predviđa i tradicionalnu međunarodnu konferenciju „The Apple in the World“ - Jabuka u svijetu, čiji je organizator Kurt Werth vodeći autoritet u sektoru proizvodnje jabuke.

Konferencija će biti posvećena recentnim interesantnim temama uključujući teme:

 • „Harmonizacija i novi pravilnici o ostacima pesticida“,
 • „Trendovi u organskoj proizvodnji jabuka i marketingu“,
 • „Restrikcije i granice na svjetskom tržištu jabuka“.

S širokim rasponom tema i globalno uvaženim stručnjacima, konferencija je jedno od najboljih oruđa s kojim Interpoma cilja privući međunarodnu pozornost.

Interpoma je jedini sajam na svijetu koji je posvećen isključivo proizvodnji jabuke te se fokusira na tri osnovne teme: proizvodnju jabuke, čuvanje i marketing. 15.000 m2 izložbenog prostora omogućuje bogat prostor na kojem možete istraživati inovacije i trendove u tehnologijama sortiranja voća, pakiranja i materijala. Posjetitelji mogu imati jasni pregled nad najnovijim pogonskim agregatima, strojevima za obradu tla i transport, kao i na tehnologije u održavanju voćaka i pratećom opremom, te na opremu i materijale za rasadničarstvo i berbu.

Što se tiče opreme za čuvanje jabuka Interpoma 2008 će pokazati najnovije sustave za hlađenje, sustave za mjerenje i regulaciju, sustave za interni transport, prefabricirane jedinice za konstrukciju, izolacione materijale i rješenja za higijenu hladnjačkih kapaciteta.

Posjećenost sajma Interpoma 2006 govori koliko je ovaj sajam važan za proizvođače jabuke širom svijeta te je tako 2006 sajam posjetilo 9.646 specijalista iz 38 zemalja te 273 tvrtke koje su predstavile svoja rješenja za voćarstvo, a trećina njih je izvan Italije.


Izvori

Voćarstvo.net

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kmečki Glas iz susjedne Slovenije prošle je godine obilježio 80 godina rada na informiranju poljoprivrednika. Ova vodeća agrarna redakcija z Dežele danas zapošljava 24 medijska djelatnika te uz tjednik i portal ima bogatu izdavačku djelatno... Više [+]