Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam arhitekture i hortikulture
  • 18.11.2013. 10:00

Interio & Exterio 2014 – Sarajevo

Interio & Exterio 2014 održat će se od 21. do 26. svibnja u Sarajevu - BiH

  • 636
  • 56
  • 0

U Bosni i Hercegovini, u centru glavnog grada Sarajeva u centru Skenderija od 21. do 26. svibnja 2014. godine u organizaciji Sarajevskog sajma održat će se sajamska minifestacija Interio & Exterio.

Pod sloganom "nekako s proljeća sve na uređenje podsjeća" Interio je dobio novi proljetni termin koji nudi izuzetne uvjete za vrhunsku prezentaciju svih izlagača unutrašnjeg uređenja.

Već dugi niz godina Interio je centralno mjesto za promociju proizvoda i usluga iz područja drvne industrije i unutrašnjeg uređenja. Suvišno je govoriti o značaju unutrašnjeg uređenja, dizajnu i proizvodima koji omogućavaju kreativno, kvalitetno i praktično uređenje prostora u kojim čovjek provodi veći dio svog života.

Neosporiv je i značaj kreativnog i kvalitetnog uređenja vanjskog prostora kojem je Sarajevski sajam odlučio posvetiti pažnju pod nazivom Exterio s naglasakom na pejzašnu arhitekturu i hortikulturu te ga pridružiti postojećem sajmu Interio.

Cilj je ovom manifestacijom omogućiti dizajnerima, proizvođačima, distributerima te pružateljima usluga za unutrašnje i vanjsko uređenje kvalitetnu promociju, a potencijalnim korisnicima omogućiti dobivanje informacija i uvid u proizvode i usluge na jednom mjestu i u isto vrijeme.

Spoj vanjskog i unutrašnjeg uređenja omogućava sklad koji doprinosi sveukupnom ugođaju i udobnosti čovjekova života. Spoj sajamskih manifestacija Interio & Exterio omogućava izuzetnu prezentaciju proizvoda i usluga te neposrednu komunikaciju svih sudionika sa područjem interesa na uređenju interijera i eksterijera.

Program manifestacije između ostalog obuhvaća raznovrsne stručno-edukativne programe kao i pojedina natjecanja za sudionike.

Sve dodatne informacije o sajmu možete saznati na: www.skenderija.ba

Photo: ekapija.ba


Tagovi

Interio Exterio Sarajevo Pejzažna arhitektura Hortikultura Šumarstvo Unutrašnje i vanjsko uređenje


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]