Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam šumarstva
  • 17.06.2014. 10:00

Interforst 2014. – najbolje od šumarstva!

Interforst će i ove godine u Münchenu okupiti brojne stručnjake i zaljubljenike u šumarstvo i šumarsku tehnologiju, a popratit će ga brojne konferencije i panel rasprave

  • 286
  • 17
  • 0

Interforst je vodeći međunarodni sajam šumarstva i drvne industrije koji okuplja stručnjake iz znanosti, industrije i politike, a održat će se od 16. do 20. srpnja 2014. godine u Münchenu. Simbol je inovacija na području šumarske tehnologije, a ove godine obilježit će svoje 12. izdanje, na kojem će se predstaviti raznovrsnost industrije, od pošumljavanja, orezivanja do pilane.

Sajam će se odvijati u jednom od najmodernijih izložbenih centara u svijetu, s idealnom infrastrukturom, kako u dvoranama, tako i na otvorenom uključujući i najnovije komunikacijske tehnologije. Čast otvorenja pripast će Helmutu Brunneru, bavarskom ministru hrane, poljoprivrede i šumarstva, a održat će govor na temu podizanja svjesnosti posjednika šuma o održivom gospodarenju šumama i korištenju drva. Predviđene su i brojne druge konferencije i panel rasprave na kojima će o novim dostignućima, tehnikama i tehnologijama, ali i poblemima u ovom sektoru, govoriti brojni stručnjaci.

Natjecanje šumskih radnika posjetiteljima je najzanimljivji dio, a održat će se i brojne demonstracije rada strojeva i alata koji se koriste u šumarstvu. Njemački odbor povjerenika za šumski rad i tehnologiju (KWF), dodijelit će prestižnu KWF nagradu za najbolju inovaciju. Na sajmu izlaže više od 400 izlagača, a posjeti ga više od 50.000 posjetitelja.

Više informacija saznajte na: www.interforst.de


Tagovi

Interforst Helmut Brunner Šumarstvo Šumarska industrija KWF München Natjecanje šumskih radnika Pošumljavanje Sajam šumarstva Inovacije