Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • MyRent
  • 13.03.2016. 15:00

Inovativni koncept za iznajmljivače

Inovativni koncept namijenjen iznajmljivačima je razvijen kao Cloud rješenje s ciljem smanjivanja potrebne administracije.

Foto: Pixabay
  • 649
  • 79
  • 0

Inovativni koncept namijenjen iznajmljivačima, MyRent predstavit će se stanovnicima Bilja 21. ožujka u Hotelu Lug s početkom u 16 sati.

MyRent iznamljivačima omogućuje jednostavno i učinkovito obavljanje djelatnosti jer je osmišljen kao sustav koji pomaže u obavljanju svakodnevnih obveza prilikom najma. Cilj mu je smanjiti potrebnu administraciju. Sustav je razvijen kao Cloud rješenje, objašnjavaju na stranicama osječke HGK, koji je dostupan 24 sata na dan, a nudi integraciju s Vladinim portalima poput eVisitora, ERP-a, CRM-a i sličnim financijskim sustavima. Vlasnicima objekata, nastavljaju, MyRent trenutno i u realnom vremenu daje uvid u poslovanje.

Predstavljanje organizira osječka HGK u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Bilje i tvrtkom J.P.Atelier.

Detaljnije informacije o samom sustavu mogu se pronaći na njihovoj internetskoj stranici, a za sudjelovanje na predstavljanju potrebno je popuniti online prijavu na stranicama Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Osijek najkasnije do 20. ožujka.

Foto: Pixabay


Tagovi

HGK. Osijek Bilje MyRent Koncept Inovacija Iznajmljlivači Djelatnost Cloud rješenje Financijski sustav Najam


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer