Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bazar maslina
  • 24.10.2013. 09:30

II Bazar maslina i maslinarskih proizvoda

Sajam će se održati od 25. do 26.10.2013. Ideja sajma je da profesionalci koji se bave uzgojem maslina prezentiraju svoj rad, a idealno mjesto za to će biti Tržni centar “Bazar”

Foto: freepik.com
  • 214
  • 17
  • 0

Bazar maslina i maslinarskih proizvoda je nastao kako bi svim ljubiteljima i korisnicima prirodnih proizvoda omogućio, da se na jednom mjestu upoznaju s ponudom maslina i maslinarskih proizvoda iz Crne Gore. Manifestacija će na jednom mjestu predstaviti oko 15 izlagača koji se bave uzgojem maslina i njihovom preradom s ciljem dobivanja prirodnih proizvoda od maslina.

Sajam će se održati, 25. i 26.10.2013. od 08h do 22h. Ideja sajma je da profesionalci koji se bave uzgojem maslina, prezentiraju svoj rad, a idealno mjesto za to će biti Tržni centar “Bazar”. Svi značajni uzgajivači maslina, kao i posjetitelji, dobit će korisne i zanimljive informacije o maslinarskim proizvodima, njihovoj kvaliteti, upotrebi i značaju za život i zdravlje ljudi. Posjetitelji će moći uživati i u degustaciji samih maslinarskih proizvoda, kao i u jelima od maslina, po promotivnim cijenama.

Maslina i maslinovo ulje koriste se u ishrani već tisućama godina. Koristili su ih još stari Grci i
Rimljani, a i danas su ovi proizvodi vrlo efikasni u borbi protiv suvremenih bolesti.

Foto: freepik.com


Tagovi

Masline Bazar Crna Gora Uzgoj Okupljanje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]