AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » I ove godine budite dio zadarske cvjetne priče

I ove godine budite dio zadarske cvjetne priče

3. Izložba cvijeća

I ove godine budite dio zadarske cvjetne priče

Datum: 07.03.2017. 19:05

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Vrtna izložba cvijeća "Cvijet Zadra" ove godine ponovno će okupiti sve hortikulturne znalce, ljubitelje cvijeća i vrtne umjetnosti na jednom mjestu.

Tvrtka Nasadi d.o.o. i ove godine organizira Vrtnu izložbu cvijeća "Cvijet Zadra"/"Flower of Zadar" - Garden Flower Show, koja će ponovo okupiti sve hortikulturne znalce, ljubitelje cvijeća i vrtne umjetnosti na jednom mjestu, na Obali kralja Petra Krešimira IV. Vrijeme održavanja 3. Vrtne izložbe cvijeća "Cvijet Zadra" je od 20. do 23. travnja 2017.

Uspjehu održane manifestacije svjedoči i Posebno priznanje koje je manifestaciji dodijeljeno u akciji "Nasmiješeno sunce" za izniman doprinos u uspješnom odvijanju turističke sezone u 2016. godini.

Izložba cvijeća uz zvukove dalmatinskih pjesama

Četverodnevni program izložbe započet će sad već tradicionalnim svečanim otvorenjem na prekrasnom antičkom Forumu, a osim cvjetne promenade duž zadarske rive, program će obogatili zvuci dalmatinske pjesme, brojne dječje radionice i predstave za djecu, te stručna predavanja za sve zainteresirane građane. "Cvijet Zadra" je izložba koja je karakteristična po tome što cvjetne kreacije ostaju u gredicama cijelu turističku sezonu, a interes su iskazale i hotelske kuće koje su se predstavile na samom otvaranju izložbe.

Prijavnicu i opće uvjete sudjelovanja na Vrtnoj izložbi pogledajte u dokumentima ispod teksta!

Obala kralja Petra Krešimira IV., kao glavno zadarsko šetalište, pokazala se pravim mjestom za ovakvu manifestaciju, a 22 ovalne gredice veličine od 30-120 m² , biti će i na trećoj izložbi cvijeća prepuštene slobodnom izričaju izlagača, koje će se i ove godine biti nagrađene u nekoliko kategorija.


Cvjetna rapsodija na zadarskoj rivi

Prodajni dio izložbe biti će organiziran na šljunčanom dijelu Obale kralja Petra Krešimira IV., gdje će tvrtke i privatni proizvođači predstaviti svoje sezonske sadnice.

Više informacija o događaju možete dobiti na e-mail: info@nasadi.hr i telefon: 023/302-860, a sve informacije možete pratiti i na web stranici.

Foto: nasadi.hr

Broj pregleda članka: 1472; Uspješnost članka: 117.6

Tagovi: Cvijeće, Radionica, Prodaja, Vrtna izložba, Gredice, Cvijet Zadra

Ključne riječi članka: i, ove, godine, budite, dio, zadarske, cvjetne, price, izložbe, cvijeća, krešimira, cvjetne, petra, kralja, zadra, godine, cvijet, petra krešimira, kralja petra, cvijet zadra, kralja petra krešimira


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorica Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!


Dokumenti I ove godine budite dio zadarske cvjetne priče

Opći i tehnički uvjeti izlaganja

Opći i tehnički uvjeti izlaganja
veličina datoteke: 0.1 MB

Prijavnica za izlagače

Prijavnica za izlagače
veličina datoteke: 0.14 MB

Anketa

Koji biste pick up izabrali za svoje gospodarstvo?

Ford Ranger (32%)

Isuzu D-Max (12%)

Mitsubishi L200 (9%)

Nissan Navara (8%)

Toyota Hilux (20%)

VW Amarok (19%)

Broj glasova: 259

Pregled svih anketa »

Komentiraj anketu »