Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 3. Izložba cvijeća
  • 07.03.2017. 19:05

I ove godine budite dio zadarske cvjetne priče

Vrtna izložba cvijeća "Cvijet Zadra" ove godine ponovno će okupiti sve hortikulturne znalce, ljubitelje cvijeća i vrtne umjetnosti na jednom mjestu.

Foto: nasadi.hr
  • 1.531
  • 76
  • 0

Tvrtka Nasadi d.o.o. i ove godine organizira Vrtnu izložbu cvijeća "Cvijet Zadra"/"Flower of Zadar" - Garden Flower Show, koja će ponovo okupiti sve hortikulturne znalce, ljubitelje cvijeća i vrtne umjetnosti na jednom mjestu, na Obali kralja Petra Krešimira IV. Vrijeme održavanja 3. Vrtne izložbe cvijeća "Cvijet Zadra" je od 20. do 23. travnja 2017.

Uspjehu održane manifestacije svjedoči i Posebno priznanje koje je manifestaciji dodijeljeno u akciji "Nasmiješeno sunce" za izniman doprinos u uspješnom odvijanju turističke sezone u 2016. godini.

Izložba cvijeća uz zvukove dalmatinskih pjesama

Četverodnevni program izložbe započet će sad već tradicionalnim svečanim otvorenjem na prekrasnom antičkom Forumu, a osim cvjetne promenade duž zadarske rive, program će obogatili zvuci dalmatinske pjesme, brojne dječje radionice i predstave za djecu, te stručna predavanja za sve zainteresirane građane. "Cvijet Zadra" je izložba koja je karakteristična po tome što cvjetne kreacije ostaju u gredicama cijelu turističku sezonu, a interes su iskazale i hotelske kuće koje su se predstavile na samom otvaranju izložbe.

Prijavnicu i opće uvjete sudjelovanja na Vrtnoj izložbi pogledajte u dokumentima ispod teksta!

Obala kralja Petra Krešimira IV., kao glavno zadarsko šetalište, pokazala se pravim mjestom za ovakvu manifestaciju, a 22 ovalne gredice veličine od 30-120 m² , biti će i na trećoj izložbi cvijeća prepuštene slobodnom izričaju izlagača, koje će se i ove godine biti nagrađene u nekoliko kategorija.

Cvjetna rapsodija na zadarskoj rivi

Prodajni dio izložbe biti će organiziran na šljunčanom dijelu Obale kralja Petra Krešimira IV., gdje će tvrtke i privatni proizvođači predstaviti svoje sezonske sadnice.

Više informacija o događaju možete dobiti na e-mail: info@nasadi.hr i telefon: 023/302-860, a sve informacije možete pratiti i na web stranici.

Foto: nasadi.hr


Dokumenti


Tagovi

Vrtna izložba Cvijet Zadra Cvijeće Radionica Prodaja Gredice


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]