• Agro Arca
  • 18.05.2015. 19:35

I međunarodno ocjenjivanje meda na Agroexpo!

Ovogodišnji sajam Agroexpo održat će se u Virovitici 29. kolovoza 2015.

  • 147
  • 7
  • 0

U maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije u ponedjeljak, 18. svibnja, održan je prvi sastanak Organizacijskog odbora sajma Agroexpo. Sastanku su uz predstavnike poljoprivrednih proizvođača i udruga s područja županije nazočili predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin, zamjenik župana Zdravko Dijaković, pročelnik županijskog Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU Tugomir Majdak, direktor sajma Viroexpo Igor Andrović, direktor HGK ŽK Virovitica Milan Vanđura.

Na sastanku je dogovoreno da će ovogodišnji 5. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo biti održan u subotu, 29. kolovoza, na Trgu kralja Tomislava i dijelu ulice Ferde Rusana u Virovitici. Sajam Agroexpo i ove godine će se održati u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

Ovogodišnji sajam Agroexpo održat će se u Virovitici 29. kolovoza

U sklopu sajma i ove godine će se održati županijsko i međunarodno ocjenjivanje meda, a u cilju privlačenja većeg broja uzoraka meda odlučeno je da se količina potrebna za predaju uzoraka smanjena sa dosadašnjih 3 kg na 1,5 kg. Dogovoreno je da će u sklopu održavanja 5. sajma Agroexpo biti održano i edukativno predavanje o upotrebi pesticida.

Uz sajam Agroexpo održat će se i izbor za najuzorniju seosku ženu Virovitičko-podravske županije. Detaljnije informacije o prijavi i sudjelovanju na izboru za najuzorniju ženu bit će objavljene na službenoj internetskoj stranici Virovitičko-podravske županije na web adresi.


Tagovi

Agro Arca Agroexpo Virovitica Milan Vanđura Tugomir Majdak Ana-Marija Petin Zdravko Dijaković Igor Andrović Predavanja Međunarodni sajam Med


Partner

Virovitičko-podravska županija

Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica, Hrvatska
tel: +385 (0) 33 638 140, e-mail: [email protected] web: http://www.vpz.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kako i gdje je završio džem od šljiva koje su mogle postati odlična rakija ;)

#jerutjehenemauvodi