Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obrtnički sajam
  • 12.02.2016. 09:00

I hrvatski obrtnici na IHM sajmu u Münchenu

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira izlaganje naših obrtnika na IHM sajmu u Njemačkoj.

Foto: HOK
  • 275
  • 31
  • 0

U njemačkom Münchenu će od 24. 02. do 01. 03. 2016. trajati IHM, najvažniji i najveći sajam obrtništva te malog i srednjeg poduzetništva u Europi, na kojem će se predstaviti i hrvatski izlagači. Njihov odlazak i nastup organizira te sufinancira 30% troškova, Hrvatska obrtnička komora.

Naši će obrtnici imati zajednički izložbeni prostor na kojem će svaki izložiti svoje proizvode. Predstavit će se obrtnici najrazličitijih djelatnosti, od onih iz drvnoga sektora do onih koji se bave obnovljivim izvorima energije i ručnim radovima.

Na sajmu će sudjelovati više od tisuću izlagača iz 60 država, a organizatori procjenjuju da će ga, kao i prošle godine, posjetiti oko 130 tisuća ljudi. Prema podacima koje imamo, hrvatski izložbeni štand je popunjen, no ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, provjerite u Hrvatskoj obrtničkoj komori na 01/48-06-650 ili putem e maila: drazen.horvat@hok.hr

Foto: HOK


Tagovi

München IHM Obrtnička komora Obrtnici Izložbeni prostor


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo