Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kuća hrvatskih proizvoda
  • 18.05.2016. 12:30

Hrvatsko nacionalno blago - prilika za OPG!

Jedinstvena nacionalna manifestacija Hrvatsko nacionalno blago u organizaciji Kuće hrvatskih proizvoda i Visie Croatice organizira se po prvi puta, od 30. svibnja do 03. srpnja 2016.

  • 888
  • 41
  • 0

Jedinstvena nacionalna manifestacija Hrvatsko nacionalno blago u organizaciji Kuće hrvatskih proizvoda i Visie Croatice organizira se po prvi puta u samom središtu Zagreba, na Europskom trgu i vezanim ulicama, od 30. svibnja do 03. srpnja 2016.

Predstavit će se iznimno vrijedne različitosti izvorno hrvatskog prirodnog, kulturno-povijesnog, znanstvenog, sportskog i gospodarskog blaga. Kuća hrvatskih proizvoda nudi promociju u posebno dizajniranom prezentacijskom paviljonu u trajanju od sedam dana.

Lokacija će biti u Kurelčevoj ulici u nizu s ostalim paviljonima. Paviljoni su namijenjeni jedino za predstavljanje djelatnosti i proizvoda pod sponzorstvom grada i Županije. U paviljonu je ograničeni broj mjesta. Ono što je zanimljivo je da je osiguran i besplatni promotor u hrvatskoj narodnoj nošnji regije koju predstavljaju proizvođači, a njegov rad je uključen u cijenu sponzorstva grada i Županije.

Besplatni prodavač i promotor

Izlagači imaju mogućnost i 35 dana sudjelovanja u posebno dizajniranoj Kući hrvatskih proizvoda na lokaciji Europski trg, uz trg bana Josipa Jelačića - na najfrekventnijoj turističkoj lokaciji grada Zagreba. Kuća hrvatskih proizvoda je namijenjena za konsignacijsku prodaju proizvoda, kakao naglašavaju organizatori. Izlagači će dobiti usluge besplatnog prodavača u hrvatskoj narodnoj nošnji regije koju predstavljaju i uključen je u cijenu te ponude te osigurano prodajno mjesto za minimalno tri proizvoda po proizvoñaču. Osigurano je i skladište robe. Plaćanje prodane robe u Kući hrvatskih proizvoda je jedan tjedan nakon isteka sudjelovanja.

Očekuje se 115 tisuća turista

Dogovoren je i posjet turističkih grupa. Zagreb će za vrijeme trajanja manifestacije posjetiti minimalno 115.000 turista. U to vrijeme se održava i Europsko prvenstvo u nogometu, što je dodatni plus. Osigurana je i marketinška promocija i prodaja proizvoda putem raznih elektroničkih i tiskanih nacionalnih, regionalnih i lokalnih medija, putem novina Visia Croatica koje će se svakog tjedna za vrijeme održavanja manifestacije otisnuti posredstvom partnerskih medija i distribuirati u gotovo 200.000 primjeraka te promocija djelatnosti i proizvoda uz opsežnu prezentaciju putem vlastitog i specijaliziranih internetskih portala, a bit će izdan i promocijski film manifestacije u režiji organizatora.

Ukoliko je proizvod iz prehrambene djelatnosti, postojat će mogućnost prodaje u tri HR-etno bara. Veliki HR etno bar se nalazi uz maketu grada Zagreba prema katedrali, dok su dva manja HR bara na početku Kurelčeve ulice od strane Jurišićeve ulice.

Plaćanjem sudjelovanja za prvu manifestaciju Hrvatsko nacionalno blago, proizvođači stječu pravo prvenstva sudjelovanja u narednim manifestacijama, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Cijene sudjelovanja su

  • 1 tjedan u Kući hrvatskih proizvoda - 1.000,00 kn
  • 2 tjedna u Kući hrvatskih proizvoda - 1.750,00 kn
  • 3 tjedna u Kući hrvatskih proizvoda - 2.500,00 kn
  • 4 tjedna u Kući hrvatskih proizvoda - 3.200,00 kn
  • 5 tjedana u Kući hrvatskih proizvoda - 3.800,00 kn

*Cijene su izražene bez PDV-a. Rok za uplatu je do 16.05.2016.

Za sve dodatne informacije nazvati broj tel: +385 91 531 7991. Kontakt osoba: Marko Jelušić/e-mail: hrvatsko.nacionalno.blago@gmail.com


Tagovi

Hrvatsko nacionalno blago Sajam OPG Kuća hrvatskih proizvoda


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/