Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agritechnica
  • 23.10.2015. 17:15

Hrvatski proizvođači na Agritehnici

Hrvatski proizvođači na sajmu poljoprivredne mehanizacije Agritechnica u Hannoveru.

  • 437
  • 64
  • 0

Od 8. do 14. studenog, u njemačkom se gradu Hannoveru održava međunarodni bijenalni sajam poljoprivredne mehanizacije, Agritechnica 2015.

Na prethodnom se sajmu 2013. okupilo više od 2.897 izlagača, na površini od 423.800 četvornih metara. Sajam je posjetilo 448.912 ljudi, od kojih je 106.841 posjetitelj bio iz inozemstva, što govori o važnosti sajma u međunarodnim razmjerima.

Tvrtke u organizaciji HGK

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore, u dvorani 13 na štandu D64, predstavit će se hrvatske tvrtke Hittner d.o.o., Bjelovar, Labinprogres TPS d.o.o., Labin, Hidraulika Kutina d.d., Kutina, Mega metal d.o.o., Nedelišće i POD d.o.o., Dežanovac te članice Klastera poljomehanizacije d.o.o.

Za više informacija o sajmu Agritechnica kontaktirajte Gordanu Ribarić na elektroničku adresu [email protected] ili na telefonski broj 01 4606-705.


Tagovi

Agritechnica Gordana Ribarić Hannover Poljoprivredna mehanizacija Hittner Bjelovar Labinprogres Hidraulika Kutina Mega metal Nedelišće POD Dežanovac


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Većina poljoprivrednih tala, uključujući i ona najplodnija u Slavoniji, izložena su degradacijskim procesima, a ponajviše padu sadržaja humusa. Njegov prosječan sadržaj za Osječko-baranjsku županiju je 1,97 % što je više nego li dvostruko m... Više [+]