Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kupujmo hrvatsko
  • 24.03.2016. 07:30

Hrvatski proizvod za hrvatski turizam

HGK nastavlja tradiciju provođenja akcije Kupujmo hrvatsko - Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam. Projekt će se održati 20. i 21. travnja 2016. u Poreču!

  • 227
  • 10
  • 0

Hrvatska gospodarska komora nastavlja tradiciju od 1997. godine provođenja akcije Kupujmo hrvatsko, ove godine i kroz specijalizirani projekt Kupujmo hrvatsko - Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam. Projekt će se održati 20. i 21. travnja 2016. na 2.500 četvornih metara u sportskoj dvorani Žatika u Poreču.

U sajamskom ozračju domaći proizvođači predstavit će svoje proizvode i usluge kroz nekoliko tematskih područja definiranih prema potrebama hotela, ugostitelja te ostalih pružatelja smještaja i drugih usluga u turizmu.

Umrežavanje proizvođača i kupaca

Ciljevi projekta Kupujmo hrvatsko - Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam kroz izravno umrežavanje proizvođača i krajnjih kupaca - nuditelja usluga u turizmu, kroz izložbu hrvatskih proizvoda u sajamskom ozračju i kroz B2B susrete, identificiranje prepreka i pronalaženje rješenja za bolju suradnju domaćih proizvođača i pružatelja usluga u turizmu, kroz panele i prezentacije te educiranje najmlađih naraštaja i građanstva o postojanju kvalitetnih hrvatskih proizvoda su potaknuti kvalitetniju suradnju i bolji plasman domaćih proizvoda na domaćem tržištu, utjecati na konkurentnost hrvatskoga gospodarstva, utjecati na to da turizam postane nositelj hrvatskog identiteta kroz ponudu hrvatskih proizvoda, čuvati postojeća i otvarati nova radna mjesta, promovirati kvalitetne domaće proizvode, nosioce znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta.

Službeno će otvorenje biti u srijedu, 20. travnja 2016., dok se za građane i grupne posjete škola vrata otvaraju drugi dan, 21. travnja 2016. u 10 sati.

Ulaz je besplatan

Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati, degustirati, ali i kupiti te poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije. Ulaz je besplatan.

Pozivamo sve hrvatske proizvođače, pružatelje usluga u turizmu i građane da svojim sudjelovanjem podrže ovu inicijativu. Za sudjelovanje u statusu izlagača možete se prijaviti pomoću obrazaca ispod teksta. Na istom mjestu možete pogledati i izgled ponuđenih tipskih štandova.


Dokumenti


Tagovi

Kupujmo hrvatsko Hrvatski proizvod HGK


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]