• Snaga hrvatske hrane
  • 25.12.2015. 16:20

Hrvatska poljoprivreda 2030. godine

Središnja tema konferencije je Hrvatska poljoprivreda 2030. godine na kojoj će se održavati više panel rasprava i radionica kojima su također u fokusu pojedine teme iz ovog sektora.

  • 316
  • 34
  • 0

Poslovni dnevnik prepoznao je značaj koji ima poljoprivredno-prehrambeni sektor te je 2014. godine započeo s projektom Snaga hrvatske hrane u okviru kojeg su održane dvije konferencije.

Prva u studenom 2014. u Osijeku, a druga u Zagrebu, u svibnju 2015. Središnja tema ove konferencije je Hrvatska poljoprivreda 2030. godine na kojoj će se održavati više panel rasprava i radionica kojima su također u fokusu pojedine teme iz ovog sektora.

Projekt Snaga hrvatske hrane afirmirao se kao mjesto susreta proizvođača, predstavnika relevantnih državnih i lokalnih institucija te znanstvene zajednice u svrhu poboljšanja dijaloga, ali i promoviranja novih ideja, koncepata i prijedloga koji bi rezultirali povećanjem hrvatskih kapaciteta proizvodnje hrane, kao ključnog preduvjeta budućeg održivog, kako ekonomskog, tako i šireg društvenog razvoja.

Konferencija se održava 26. siječnja 2016. u Zagrebu, Kongresni centar Forum, Radnička cesta 50.

Cilj Poslovnog dnevnika je da organizacijom edukativno-konferencijskih događanja u okviru projekta Snaga hrvatske hrane potakne što bržu i uspješniju distribuciju znanja potrebnog domaćim poduzetnicima u prehrambenom sektoru kako bi ostvarili željeni poslovni uzlet


Tagovi

Snga hrvatske hrane Prehrambeni sektor Hrvatska poljoprivreda


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Okusi Francusku Na Konferenciji za medije u Francuskom institutu u Zagrebu predstavljena je manifestacija Goût de / Good France 2021 (Okusi Francusku) O konceptu manifestacije "Goût de France" govorio je njegova ekselencija veleposlanik Fra... Više [+]