Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Snaga hrvatske hrane
  • 25.12.2015. 16:20

Hrvatska poljoprivreda 2030. godine

Središnja tema konferencije je Hrvatska poljoprivreda 2030. godine na kojoj će se održavati više panel rasprava i radionica kojima su također u fokusu pojedine teme iz ovog sektora.

  • 352
  • 34
  • 0

Poslovni dnevnik prepoznao je značaj koji ima poljoprivredno-prehrambeni sektor te je 2014. godine započeo s projektom Snaga hrvatske hrane u okviru kojeg su održane dvije konferencije.

Prva u studenom 2014. u Osijeku, a druga u Zagrebu, u svibnju 2015. Središnja tema ove konferencije je Hrvatska poljoprivreda 2030. godine na kojoj će se održavati više panel rasprava i radionica kojima su također u fokusu pojedine teme iz ovog sektora.

Projekt Snaga hrvatske hrane afirmirao se kao mjesto susreta proizvođača, predstavnika relevantnih državnih i lokalnih institucija te znanstvene zajednice u svrhu poboljšanja dijaloga, ali i promoviranja novih ideja, koncepata i prijedloga koji bi rezultirali povećanjem hrvatskih kapaciteta proizvodnje hrane, kao ključnog preduvjeta budućeg održivog, kako ekonomskog, tako i šireg društvenog razvoja.

Konferencija se održava 26. siječnja 2016. u Zagrebu, Kongresni centar Forum, Radnička cesta 50.

Cilj Poslovnog dnevnika je da organizacijom edukativno-konferencijskih događanja u okviru projekta Snaga hrvatske hrane potakne što bržu i uspješniju distribuciju znanja potrebnog domaćim poduzetnicima u prehrambenom sektoru kako bi ostvarili željeni poslovni uzlet


Tagovi

Snga hrvatske hrane Prehrambeni sektor Hrvatska poljoprivreda


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]