Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Znanstveni skup
  • 26.11.2014. 18:00

Hrvatska akvakultura u EU – sadašnjost i budućnost

Skup ima za cilj povezivanje gospodarstva, znanosti i državne uprave radi osnaživanja tržnog, odnosno gospodarsko-političkog položaja djelatnosti ribarstva i prerade ribe.

Foto: HGK - ŽK Vukovar
  • 162
  • 6
  • 0

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Veleučilišta Lavoslav Ružička iz Vukovara, 27. i 28. studenog 2014. godine u Vukovaru će se održati 10. Međunarodni gospodarsko-znanstveni skup o akvakulturi pod nazivom "Hrvatska akvakultura u EU - sadašnjost i budućnost". Skup ima za cilj povezivanje gospodarstva, znanosti i državne uprave radi osnaživanja tržnog, odnosno gospodarsko-političkog položaja djelatnosti ribarstva i prerade ribe te usmjeravanja znanosti prema primijenjenim istraživanjima.

Domaći i inozemni predavači u suradnji sa predstavnicima državne uprave prezentirat će aktualnu problematiku, zakonsku regulativu te najnovija tehničko-tehnološka dostignuća u akvakulturi. Tako će biti riječi o mogućnosti efikasnijeg korištenja genetskog potencijala rasta, poboljšanju nutritivne kvalitete mesa riba, novim tehnikama i tehnologijama proizvodnje, multifunkcionalnim uzgajalištima, uzgojnom inženjeringu te brojnim drugim aktualnim temama.

Poseban naglasak bit će na marketingu i boljem poznavanju EU tržišta svježih i prerađenih proizvoda akvakulture te pripremama za što uspješnije korištenje EU novčanog fonda (EMFF) namijenjenog razvoju akvakulture za period 2014. - 2020., odnosno realizaciji NSPA u okviru EU strateških smjernica za razvoj akvakulture.

Foto: HGK - ŽK Vukovar


Dokumenti


Tagovi

Vukovar Skup o akvakulturi Aktualna problematika Tehničko-tehnološka dostignuća Uzgojni inženjering EU novčani fond EMFF NSPA

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰