Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FIRA 2021
  • 04.12.2021. 07:30

Hibridna FIRA 2021: Međunarodni forum poljoprivredne robotike

Trodnevni događaj okupit će proizvođače robota, poljoprivredna poduzeća, farmere, investitore, dobavljače i istraživače iz cijelog svijeta. Kako se registrirati?

Foto: Facebook/FIRA/Paul Roquecave
  • 133
  • 62
  • 0

Šesto, hibridno izdanje Međunarodnog foruma poljoprivredne robotike, FIRA 2021 održat će se od 7. do 9. prosinca, u francuskom Toulouseu te online. Ovaj svjetski stručni događaj za poljoprivrednu robotiku ima za cilj okupiti više od 3.000 sudionika, a upravo ovakav način održavanja pruža priliku za sudjelovanje svakom zainteresiranom za ovaj dio agrara. 

Trodnevni događaj okupit će proizvođače robota, poljoprivredna poduzeća, farmere, investitore, dobavljače i istraživače iz cijelog svijeta.

Kako najavljuju organizatori, bit će ovo jedinstvena prilika za razmjenu znanja, nove suradnje, osmišljavanje strategije razvoja robotike kao bi se inovativna rješenja implementirala u poljoprivredne procese koji trebaju smanjiti svoje štetne utjecaje na zdravlje ljudi, proizvodnju hrane i okoliš. 

FIRA će okupiti 2.000 online i 1.000 posjetitelja u izložbenom prostoru Labége u Toulouseu. Ondje će biti predstavljeno 40 Ag robota i 70 izlagača. Na predavanjima, panelima i drugim susretima sudjelovat će 50 međunarodnih stručnjaka. 

Na forum se možete registrirati putem ove poveznice.


Tagovi

FIRA 2021 Poljoprivredna robotika Ag robot Roboti u poljoprivredi Forum Registracija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)