Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kvaliteta hrane
  • 25.03.2016. 07:30

HACCP radionica za voditelje HACCP tima

Odjel za upravljanje kvalitetom Hrvatske gospodarske komore organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu koje će se održati od 12. do 13. travnja 2016. u Zagrebu.

  • 236
  • 10
  • 0

Odjel za upravljanje kvalitetom Hrvatske gospodarske komore u sklopu Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu koje će se održati od 12. do 13. travnja 2016. od 10 do 16 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2 u Zagrebu.

Na radionici će sudionicima biti predstavljeni zakonodavni uvjeti u području sigurnosti hrane i objašnjene obaveze subjekata u poslovanju s hranom.

U praktičnom će dijelu sudionici biti upoznati s načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima, praktičnim primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

Prijave na besplatnu HACCP radionicu

HACCP radionica je besplatna, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao zakonodavnu obavezu povezanu s odredbama Zakona o hrani te svima zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provedbi tog zakonodavnog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

Rad se odvija u manjim grupama pa će, prema potrebi, nakon popunjenja ovih grupa svi prijavljeni biti obaviješteni o datumu održavanja sljedeće HACCP radionice. Voditelj HACCP radionice je mr. sc. Nevenka Gašparac, dr. vet. med.

Prijavnicu (koja se nalazi ispod teksta) poslati na fax: 01/ 4561-614 ili na e-mail kvaliteta@hgk.hr. Sve informacije možete dobiti u Odjelu za upravljanje kvalitetom na broj telefona 01/ 4561-551 ili popuniti online prijavnicu.


Dokumenti


Tagovi

HACCP HGK Radionica


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."