Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 29.11.2014. 09:00

Growtech Euroazija - vodeći poljoprivredni sajam regije

U turskoj će se Antaliji održati još jedan međunarodni sajam poljoprivrede Growtech Euroazija na kojem će izlagati više od 650 izlagača, a očekuje se više od 70.000 posjetitelja.

  • 203
  • 9
  • 0

U srcu turske poljoprivrede, Antaliji, od 03. do 06. prosinca 2014. godine u Expo centru će se, već tradicionalno, održati Growtech Euroazija, međunarodni sajam poljoprivrede, hortikulture i cvjećarstva.

Prošle je godine ovaj najveći poljoprivredni sajam na tom prostoru okupio više od 650 domaćih i inozemnih izlagača. Ovogodišnje izdanje sajma koje će se održati na 35.000 m², također očekuje više od 650 izlagača od čega će njih 200 biti iz iznozemstva i to iz 30 zemalja svijeta. Organizatori očekuju više od 70.000 posjetitelja profesionalaca u ovom području, a najviše ih dolazi iz Irana, Jordana, Egipta, Rusije, Libanona, Saudijske Arabije, Rumunjske i Bugarske, Grčke, Španjolske i Nizozemske.

Sudionici sajma na ovaj način rado pridonse razvoju i jačanju poljoprivredne industrije, ali i prezentiraju nove proizvode, tehnologije i proizvodne tehnike. Posjetitelje će na sajmu dočekati poljoprivredna mehanizacija, sve o staklenicima (grijanje, navodnjavanje, materijali i sl.), ponuda vodećih sjemenarskih kuća, sve o ishrani i zaštiti bilja, organskom uzgoju hrane, sustavi za navodnjavanje i oprema te usluge i logistika.

Sajam će biti otvoren svakoga dana od 10 do 19 sati, dok će se posljednjeg dana zatvoriti u 18 sati.


Tagovi

Growtech Euroazija Sajam poljoprivrede Hortikultura Cvjećarstvo Poljoprivredna industrija Proizvodne tehnike Nove tehnologije Staklenici Sustavi za navodnjavanje Zaštita bilja Poljoprivredna mehanizacija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs