Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Business day
  • 16.12.2015. 08:35

Green Week Business day u Berlinu!

Unutar međunarodnog Zelenog tjedna u Berlinu koji se održava od 15. do 24. siječnja 2016., održat će se od 19. do 20. siječnja i Poslovni dan za poljoprivrednike.

  • 180
  • 11
  • 0

Unutar međunarodnog Zelenog tjedna u Berlinu koji se održava od 15. do 24. siječnja 2016., održat će se od 19. do 20. siječnja i Poslovni dan, Green Week Business day 2016.

Tamo će profesionalni poljoprivrednici, poduzetnici i oni koji se žele razvijati u tom smjeru imati priliku umrežiti se s drugim iz branše i na taj način razvijati tu granu gospodarstva. Raznolike aktivnosti na izložbi omogućit će pronalaženje i međunarodnih partnera, tehnološke kolaboracije ili istraživačke projekte koji imaju potencijal i nude perspektivu razvoja prehrambene industrije njemačkog tržišta.

Poslovni dani će fokus staviti na prehrambene proizvode i luksuznu hranu, poljoprivrednu proizvodnju, šumarstvo i turizam.


Tagovi

Green Week Business days Zeleni tjedan Berlin Izložba poljoprivrede


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]