Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 07.01.2014. 19:00

Grain Tech Expo 2014.

U sklopu ovogodišnjeg Grain Tech Expo-a, vodećeg ukrajinskog poljoprivrednog sajma, održat će se 4. Izložba voća, povrća i logistike

  • 224
  • 20
  • 0

Grain Tech Expo vodeći je ukrajinski poljoprivredni sajam, koji će se od 11. do 13. veljače 2014. godine održati u Kievu. Ovogodišnje izdanje sajma uključuje, četvrtu po redu, Izložbu voća, povrća i logistike.

Na sajmu će biti predstavljeni poljoprivredni strojevi i oprema, tehnologije primjenjive u proizvodnji žitarica, oprema za skladištenje žitarica i uljarica, proizvodnja krmiva, oprema za silose, sjemenska proizvodnja, sredstva za zaštitu bilja i dr. Grain Tech Expo ujedno je najveći poljoprivredni forum u Ukrajini, koji objedinjuje vodeće stručnjake za tržište žitarica.

Na prošlogodišnjem sajmu 560 izlagača iz 22 zemlje predstavilo je tisuće inovativnih proizvoda i tehnoloških rješenja. Sajam je posjetilo 16.500 posjetitelja, na što su organizatori osobito ponosni.

Budući da su na prošlogodišnjoj izložbi posjetitelji bili ponajviše zainteresirani za temu ekološke proizvodnje i tehnologije primjenjive u eko proizvodnji voća i povrća, ovogodišnje izdanje Izložbe voća, povrća i logistike, toj temi će posvetiti posebnu pozornost. Također, plastenički uzgoj povrća bit će jedna od glavnih tema ovogodišnje izložbe.

U istom vremenskom periodu u ukrajinskom Kievu možete posjetiti Sajam stočarstva i peradarstva - Agro Animal Show.

U prilogu članka možete pogledati prigodnu galeriju fotografija sa prošlogodišnjeg sajma.

Više informacija možete saznati na: www.grainexpo.com.ua i www.freshexpo.kiev.ua


Fotoprilog


Tagovi

Grain Tech Expo Ukrajina Kiev Poljoprivredni sajam Poljomehanizacija Voće Povrće


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić