Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prosvjed
  • 01.05.2023. 12:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Gradska pčelarska služba 112 najavila prosvjed zbog nerazumijevanja zagrebačke vlasti

Rojenje u Gradu Zagrebu počinje, a HUP Pčelinjak smatra da građani ne trebaju trpiti zbog nerada i nesnalaženja gradskih vlasti, te organiziramo već najavljeni prosvjed, navodi Dražen Jerman.

Foto: Fb/Hrvatska pčelarska služba 112 (ilustracija)
  • 863
  • 79
  • 0

Gradska Pčelarska Služba 112 koja u Gradu Zagrebu djeluje već 15 godina održat će prosvjed ispred Gradskog poglavarstva u utorak 2. svibnja s početkom u 10 sati.

Organizator prosvjeda je HUP Pčelinjak koji je i voditelj GPS-112, a kako pojašnjava njihov predsjednik Dražen Jerman, organizira se zbog lošeg odnosa gradskih vlasti i prema pčelarskoj službi, ali i prema udruzi. 

"Prošle godine smo zbog nerazumijevanja našeg djelovanja imali prekid rada Službe te smo uspjeli riješiti problem. Rojenje u Gradu Zagrebu počinje, a HUP Pčelinjak smatra da građani ne trebaju trpiti zbog nerada i nesnalaženja gradskih vlasti, te organiziramo već najavljeni prosvjed", navodi Jerman. 

Smatraju, kaže, da s obzirom na aktivnosti koje provode ne zaslužuju takav odnos gradske vlasti. 

Pozivaju i građane da im dođu dati potporu. 

 


Tagovi

Gradska Pčelarska Služba 112 HUP Pčelinjak Prosvjed Dražen Jerman


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Priroda je umjetnica sama po sebi, ali ne treba zanemariti ni kreativnost ljudi koji u njoj vide podlogu za svoja umjetnička djela. Bilo da se radi o zanimljivim instalacijama ili običnoj uličnoj umjetnosti, prizori poput ovih na fotografij... Više [+]