Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tihomir Jakovina
  • 22.01.2015. 14:30

Gospodarska suradnje HR i NR Kine?

Sastanak ministra Tihomira Jakovine sa zamjenikom ministra poljoprivrede Narodne Republike Kine Niu Dunom

  • 108
  • 5
  • 0

Izaslanstvo Narodne Republike Kine predvođeno zamjenikom ministra poljoprivrede Niu Dunom boravit će u dvodnevnom radnom posjetu Republici Hrvatskoj. Ministar poljoprivrede RH Tihomir Jakovina održat će sastanak s izaslanstvom dana 21. siječnja 2015. godine (srijeda) s početkom u 15:00 sati, Dvorana u Kabinetu ministra, Ministarstvo poljoprivrede, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb.

Na sastanku će se razgovarati o budućoj gospodarskoj suradnji dviju zemalja s naglaskom na poljoprivredi i ribarstvu. Predviđeno je i potpisivanje Akcijskog plana između Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske i Ministarstva poljoprivrede NR Kine o suradnji u području poljoprivrede za razdoblje 2015. - 2016.

Sastanak je zatvoren za javnost, a izjave za medije predviđene su za vrijeme potpisivanja Akcijskog plana oko 15:30 sati. Drugog dana posjeta izaslanstva Narodne Republike Kine predviđen je sastanak s predstavnicima Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, nakon čega je organiziran obilazak tvrtki Dukat mliječna industrija d.d. i PIK Vrbovec.


Tagovi

Tihomir Jakovina Niu Dun Narodna Republika Kina Akcijski plan PIK Vrbovec Dukat

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]