Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obiteljska poljoprivredna gospodarstva
  • 20.11.2013. 14:30

Godina obiteljske poljoprivrede će biti 2014.

Konferencija za medije povodom proglašenja godine obiteljskih gospodarstava održat će se u četvrtak, 21. studenog, u Puli i Zagrebu

  • 278
  • 25
  • 0

Dana 22. studenog 2013. godine, UN će službeno proglasiti godinu 2014. godinom obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Tom prigodom Zelena mreža aktivističkih grupa - ZMAG organizira zajedničku akciju kojoj se priključuje niz organizacija iz cijele Hrvatske koje u svojoj lokalnoj zajednici pripremaju razna događanja.

Kako bi ukazali na vrlo aktualnu problematiku propadanja obiteljskih gospodarstava i pokrenuli javni dijalog na tu temu Udruga ZMAG šalje otvoreno pismo Vladi RH i Ministarstvu poljoprivrede.

Konferencija za medije povodom proglašenja godine obiteljskih gospodarstava će se održati u četvrtak, 21. studenog, u Zagrebu u knjižnici Bogdana Ogrizovića s početkom u 11 sati, kao i u Puli u prostoru Gradske tržnice s početkom u 10 sati u organizaciji udruge Istarski eko proizvod.

U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći popis planiranih akcija koje će se provesti diljem Hrvatske.

Više inforamcija možete saznati na: www.zmag.hr

Photo: civilnodrustvo.hr


Dokumenti


Tagovi

Godina obiteljske poljoprivrede Istarski eko proizvod ZMAG OPG Konferencija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]