Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fruit Focus
  • 27.06.2016. 15:30

Fruit Focus - najnovije tehnologije u voćarstvu

Fruit Focus će se održati u mjestu Kent 20. srpnja 2016. godine, a okupit će više od 1.300 vinogradara te 120 vodećih dobavljača.

Foto: Fruit Focus
  • 819
  • 81
  • 0

Fruit Focus je vodeći događaj za industriju voća koji će se održati na East Malling Research Centre u mjestu Kent 20. srpnja 2016. godine.

Fruit Focus privlači sve veći broj posjetitelja na godišnjoj razini, a okuplja više od 1.300 vinogradara i profesionalaca s više od 120 vodećih dobavljača. Na Fruit Focusu će biti izložbeni štandovi koji će prikazivati sve aspekte tehnologije prije žetve, agronomije, strojeva i opreme, poslovnih informacija i tehnologije nakon žetve, sve od dostave do maloprodaje.

Fruit Focus pruža jedinstvenu priliku da se posjetitelji upoznaju s najnovijim tehnologijama i industrijskim trendovima te da razmjenjuju ​​iskustva s drugim proizvođačima.

Foto: Fruit Focus


Tagovi

Fruit Focus Industrija voća Izložba Tehnologije


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]