Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Erasmus+ program
  • 27.01.2016. 09:30

Francuski profesori na edukaciji u Križevcima

13 francuskih profesora dva će se tjedna osposobljavati na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima.

Foto: VGUK
  • 276
  • 68
  • 0

Križevačko Visoko gospodarsko učilište ugostilo je 13 francuskih profesora ekonomike i marketinga iz područja poljoprivrede, koji će tu boraviti do 05. veljače 2016. godine i osposobljavati se iz strategije i upravljanja farmom, nove europske poljoprivredne politike, teritorija i kvalitete te dobrobiti i usluga u ruralnom prostoru i javne politke.

Gosti iz Francuske došli su iz nekoliko tamošnjih srednjih i viših stručnih poljoprivrednih škola te Nacionalne visoke škole za poljoprivredno obrazovanje (L’Ecole Nationale de Formation Agronomique - ENFA) iz Toulousa, koja provodi kontinuirano obrazovanje nastavnika na 200 poljoprivrednih škola širom Francuske.

Osposobljavanje na križevačkom Učilištu provodit će se uz potporu Erasmus+ programa mobilnosti, a obuhvaćat će teoretsku i praktičnu nastavu, odnosno stručne posjete obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, zadrugama i većim poduzećima koja se bave prodajom poljoprivrednih proizvoda. Na predavanjima će, osim francuskih i naših profesora, sudjelovati i predstavnici Savjetodavne službe.

Foto: VGUK


Tagovi

Visoko gospodsko učilište Križevci Profesori Francuska Erasmus + Poljoprivredno obrazovanje


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]