Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Državni pčelarski sajam
  • 24.02.2015. 18:00

Finski stručnjak na Sajmu pčelarstva u Beogradu

Savjetnik u Pčelarskom savezu Finske, Ari Sepala, u sklopu seminara Znanjem protiv prepreka, govorit će o svojim iskustvima u pčelinjaku od 1.510 košnica.

  • 129
  • 6
  • 0

Savez pčelarskih organizacija Srbije - SPOS u suradnji s Beogradskim sajmom, u hali 2 begradskog sajma, od 28. veljače do 01. ožujka 2015. godine organizira 7. Državni pčelarski sajam na kojem će, osim domaćih, izlagati i inozemni izlagači.

Državni pčelarski sajam osmišljen je kao smotra pčelarstva, na kojoj pčelari praktičari i proizvođači opreme za pčelarstvo predstavljaju svoja dostignuća. Sajam je izložbenog i prodajnog karaktera, a odvijat će se na dva nivoa. Na nivou C održavat će se prodaja pčelinjih proizvoda, a ulaz na taj dio Sajma je besplatan, dok će na nivou A biti izložena pčelarska oprema, i za taj dio sajma se plaća ulaz od 300 dinara.

U sklopu Sajma održat će se i tradicionalni stručni seminar "Znanjem protiv prepreka", a otvorit će ga savjetnik u Pčelarskom savezu Finske, Ari Sepala, koji će govoriti o svojim iskustvima u pčelinjaku od 1.510 košnica. Rodoljub Živadinović, predsjednik SPOS-a, smatra da će srpskim pčelarima iskustvo finskog stručnjaka biti vrlo zanimljivo i korisno, s obzirom da Finska ima vlo kratku pčelarsku sezonu, u kojoj se pčele moraju brzo razvijati, kako prinosi ne bi izostali. Srpski bi pčelari iskustvo kolega iz Finske mogli primjeniti u iskorištavanju bagremove paše, koja je sada vrlo rana, što su uzrokovale klimatske promjene.


Tagovi

Državni pčelarski sajam Prodaja pčelinjih proizvoda Znanjem protiv prepreka Ari Sepala Rodoljub Živadinović Pčelari Med Bagremova paša Beogradski sajam Pčelinji proizvodi Pčelarska oprema SPOS