Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.
  • Festival zdravlja
  • 13.11.2019. 15:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

Festival zdravlja iz prirode u Bjelovaru

Na festivalu će se okupiti 30-tak izlagača iz raznih dijelova Republike Hrvatske, najavljuje Mirela Štefinec Plavac, predsjednica Udruge "Zadovoljna žena".

Foto: Pixabay/Melk Hagelslag
  • 543
  • 184
  • 0

Drugu godinu zaredom održat će se u Bjelovaru manifestacija Festival zdravlja iz prirode koju organizira Udruga "Zadovoljna žena", osnovana s ciljem uključivanja u javni i društveni život svih dobnih skupina žena, pružanju pomoći i zaštitu prava žena, promicanje slobodnog kreativnog i kulturnog izražavanja i promicanja vrijednosti građanskog društva.

Festival zdravlja iz prirode održava se u subotu, 16. studenog u hotelu Central u Bjelovaru u vremenu od 9,00 do 18,00 sati.

"Riječ je o manifestaciji prodajno-izložbenog karaktera s tematikom zdrava bio hrana (sjemenke, brašna, ulja, sokovi, čajevi i sl.), prirodna kozmetika (kreme, masti, tinkture, sapuni, eterična ulja i sl.), nakit izrađen od prirodnih materijala. Na festivalu će se okupiti 30-tak izlagača iz raznih dijelova Republike Hrvatske", najavljuje Mirela Štefinec Plavac, predsjednica Udruge. 

Osim izlagača na Festivalu će biti i popratnih događanja od kojih izdvajaju nastup dječjeg vrtića Ciciba te bjelovarskih Slavuja-Fakina. Posebni gosti - izlagači su strukovna škola iz Đurđevca – (frizer-kozmetičar).


Tagovi

Festival zdravlja iz prirode Bio hrana Festival


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Znate li šta je ovo?