Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival bilja
  • 10.03.2015. 11:35

Festival samoniklog bilja u Kršanu

Kršan će i ovog proljeća postati središte biljnog svijeta. Festival samoniklog bilja održava se baš tamo od 25. do 26. travnja. po šesti put!

  • 277
  • 19
  • 0

Kroz zanimljiva predavanja i radionice posjetitelji će se po šesti put moći upoznati s namjenom i načinom upotrebe samoniklih biljaka u gastronomiji i fitoterapiji. Različiti edukativni i stručni programi pružit će vam nova saznanja o kulinarskoj upotrebi jestivog samoniklog bilja, njegovoj hranjivoj vrijednosti i ljekovitim svojstvima, a dijelić svega prenijet će se i na prigodan gastronomski stol s pravim istarskim delicijama, sve uz domaće vino i glazbene sadržaje.

Na štandovima udruga koje propagiraju zdrav život moći će se kušati pohana bazga, namazi od maslačka, kadulje i mente, razne maneštre i druga jela.

Sudionici na Festivalu su ugostitelji, izlagači koji se bave proizvodnjom i prodajom pripravaka od samoniklog bilja u gastronomiji i farmaceutici, predavači iz područja gastronomije, nutricionizma, fitoaromaterapije i botanike, građani iznajmljivači, djeca osnovnih i srednjih škola te hobisti.

Bit će dostupni pripravci od samoniklog bilja u gastronomiji i farmaceutici, mogućnost posjete predavanjima i radionicama, a posebno će biti zastupljeni gastronomija, nutricionizam i fitoaromaterapija.


Tagovi

Festival samoniklog bilja Kršan Fitoterapija Radionice Gastronomija Pripravci Istarske delicije


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]