• Fishing Festival
  • 28.01.2018. 15:00

Festival ribolova - najveći ribolovni sajam u Austriji!

Festival ribolova je broj jedan od ribarskih sajmova u Austriji i predstavlja sve vrhunske marke za profesionalce i hobiste.

Foto: Fishing Festival/Facebook
  • 361
  • 22
  • 0

Festival ribolova je broj jedan od ribarskih sajmova u Austriji i predstavlja sve vrhunske marke za profesionalce i hobiste. Sajam će se održati u mjestu Wels 10. i 11. veljače 2018. godine.

Posjetitelji sajma ne samo da će pronaći aktualne trendove i upoznati nove proizvode, nego i profesionalne savjete udruga, kao i informacije o opremi, priboru, uzgoju ribe i još mnogo toga. Međunarodno poznate zvijezde i stručnjaci približavaju publici fasciniranost ribolovom i u obliku predavanja, multimedijalnih emisija i radionica. Atraktivni program predstavlja ekskluzivnu opremu, korisne programe za početnike, demonstracije u bazenu - Festival ribolova ima nešto za svakoga.

Foto: Fishing Festival/Facebook


Autorica

Karolina Rastija

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ostalo vam je još mjesta u vrtu? Evo što možete posaditi u srpnju

Ostalo vam je još mjesta u vrtu? Evo što možete posaditi u srpnju. Ako vam se nakon branja špinata, salate ili graška u vrtu oslobodio prostor ili ste primijetili još mal...

Pročitaj cijelu bilješku