Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Moja poduzetna Hrvatska
  • 26.04.2016. 18:30

Festival poduzetništva u Poreču!

U sklopu projekta Moja poduzetna Hrvatska, u petak, 6. svibnja, od 9 do 19 sati u Poreču, održavat će se Festival poduzetništva, obrta i OPG-a.

  • 391
  • 17
  • 0

U sklopu projekta Moja poduzetna Hrvatska, koji je pokrenula medijska kuća Styria, u petak, 6. svibnja, od 9 do 19 sati u Poreču, održavat će se Festival poduzetništva, obrta i OPG-a.

Festival je izložbeno-prodajnoga karaktera, a organizira se radi popularizacije i promocije malog i srednjeg poduzetništva, obrta i OPG-ova uz potporu gradova, županija, HOK-a, HGK, Poljoprivredne komore i Hrvatske zajednice županija. U Istarskoj županiji Festival će se održati i u srpnju u Labinu.

Izlagačko mjesto čini klupa 2 x 1 m i priključak struje, dok ostale elemente štanda osigurava izlagač. HGK svojim članicama pokriva troškove izlagačkog dijela.

Detaljnije informacije dostupne su u pratećim dokumentima. Interes za sudjelovanje potvrđujem se dostavljanjem prijavnice na adresu e-pošte: gklancic@hgk.hr.


Dokumenti


Tagovi

Festival poduzetništva Poreč OPG


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]