Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 20.03.2014. 10:00

Festival jagoda 2014. u Selcu

U sklopu Festivala jagoda 2014., Selce će se od 1. do 3. svibnja, okititi mirisnim proljetno-voćnim ruhom

  • 400
  • 31
  • 0

Početkom mjeseca svibnja Rivijera Crikvenica naveliko će mirisati na jagode. Naime, od 1. do 3. svibnja ove godine u Selcu će se održavti četvrti po redu Festival jagoda. Gastronomska je to manifestacija namijenjena svim sladokuscima i obožavateljima tog iznimno ukusnog i za oko ugodnog voća.

Uz prodaju svježih domaćih jagoda, vrhunskih slastica, domaćih proizvoda, autohtonih suvenira te ukusnih i maštovitih specijaliteta, poput purećeg filea s umakom od jagoda, torte od skute s preljevom od šumskih jagoda, bifteka s jagodama i kroketima, pjenice od jagoda i bijele čokolade, jagoda u karameliziranoj ocaklini, posjetitelji mogu uživati i u tradicionalnoj primorskoj glazbi.

Glavnina programa ovogodišnjeg Festivala jagoda održat će se na rivi u Selcu, koja će biti ukrašena mirisnim proljetno-voćnim ruhom. No, priča o jagodama ovdje ne prestaje, jer će se slatki miris jagoda zavući i u mnoge hotele i ugostiteljske objekte na području Crikvenice, Dramlja i Selca. Kuhari i slastičari posjetiteljima će ponuditi brojna maštovita jela i pića na bazi jagode, s naglaskom na umijeće i kreativnost.

Festival jagoda, uistinu jačmi užitak za svakoga, jer opuštanje u svježem morskom zraku i toplini sunca postaje još ljepše i potpunije uz mirise i okuse jagoda.


Tagovi

Festival jagoda Selce Crikvenica Voćarska manifestacija Gastronomija Dramalj


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?