Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cvjećarstvo
  • 19.03.2014. 15:00

Festival cvijeća 2014. u Crikvenici

Sunce, more i cvijeće u uskršnjem terminu – dobitna kombinacija za posjetitelje Festivala cvijeća u Crikvenici

Foto: freedigitalphotos.net
  • 375
  • 25
  • 0

U organizaciji Turističke zajednice grada Crikvenice i ove godine će se u proljetnom, preduskršnjem terminu, od 16. do 19. travnja 2014., u svom jedanaestom izdanju održati Festival cvijeća.

Festival cvijeća je prodajno-izložbena manifestacija u sklopu koje posjetitelji, u samom centru grada, na štandovima brojnih izlagača iz cijele Hrvatske, mogu pronaći najrazličitije vrste cvijeća, sadnica, kao i vrtni program te ukrasnu keramiku. Uz sve to, mogu se informirati i iz prve ruke dobiti korisne savjete stručnjaka o uređenju interijera i eksterijera te pravilnom uzgoju, njezi i zaštiti biljaka.

Za sve ljubitelje cvijeća ovo je izvrstan 'izgovor' da se u vrijeme uskršnjih blagdana upute u Crikvenicu te uživaju u moru, suncu i cvijeću. Uz prirodne ljepote, čisto more i zrak, gostoljubive domaćine te vrlo ugodnu, mediteransku klimu Crikvenica je nadaleko poznata po zdravstvenom turizmu. Duge pješčane i šljunčane plaže s brojnim sadržajima, povezane prirodnom šetnicom kroz bogato mediteransko raslinje, pravi su užitak za svakoga.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Festival cvijeća Crikvenica Cvjećarstvo Hortikultura Manifestacija Uskršnji blagdani


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.