Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • International Wine Competition
  • 14.08.2014. 08:45

Feravinu nagrade u Americi

Feravino je na prestižnom međunarodnom ocjenjivanju vina u Americi osvojilo dvije nagrade za vina dvaju svojih brandova, Dike i Miraza!

Foto: freedigitelphotos.net
  • 69
  • 6
  • 0

Tradicija održavanja međunarodnog ocjenjivanja vina u San Franciscu u Americi traje već pune 34 godine. International Wine Competition prati epitet najvećeg i najutjecajnijeg međunarodnog ocjenjivanja vina u Americi, a ove se godine održavao od 20. do 22. lipnja u hotelu Nikko.

Na ocjenjivanje je pristiglo više od 4.500 uzoraka vina iz svih krajeva svijeta pa, iako je žiri bio sastavljen od eminentnih stručnjaka, nije bilo lako izabrati najbolje. Po prvi put na ovom prestižnom natjecanju sudjelovalo je i feričanačko Feravino koje je odmah postiglo i veliki uspjeh. Sudjelovali su sa svoja dva velika branda Dika i Miraz, a oba su polučila izvrsne rezultate. Tako je Bijeli Pinot Dika 2012. osvojio brončanu medalju dok je Syrah-u Miraz 2011. pripalo srebrno odličje.

Ove nagrade predstavljaju veliko priznanje feričanačkom vinu, ali i hrvatskim vinima općenito, uzimajući u obzir namjeru nastupa na američkom tržištu. Prvi uzorci nagrađenih vina već su poslani zainteresiranim distributerima. U Feravinu potvrde o nagradama i medalje očekuju se u rujnu.

Foto: freedigitelphotos.net


Tagovi

Ocjenjivanje vina San Francisco Amerika Feravino Dika Miraz Syrah Bijeli Pinot Američko tržište Tradicija