Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FarmShow Osijek
  • 26.08.2016. 18:00

Farmshow 2016 - treća epizoda počela u Osijeku!

Na istom mjestu u isto vrijeme, došlo je na red i treće izdanje FarmShow-a u Osijeku!

  • 5.905
  • 292
  • 0

Na istom mjestu u isto vrijeme, došlo je na red i treće izdanje FarmShow-a u Osijeku! I ovoga puta, atraktivna suvremena mehanizacija i najnovija dostignuća agrarne tehnologije dominiraju izložbenim prostorom.

"Odabrali smo već poznati zadnji vikend u kolovozu jer godišnji odmori su završili, a poljoprivredni radovi još nisu počeli pa je ovo idealan trenutak za poljoprivrednike da iskoriste vrijeme za razmišljanje o unapređenju proizvodnje", govore organizatori sajma iz Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme.

Najveći traktor i najjači kombajn

Tu su domaći, europski i svjetski brendovi, ali i kvalitetni sadržaji kojima organizatori obogaćuju prostor godinu za godinom. Čekaju nas brojne prezentacije strojeva u radu gdje će posjetitelji biti u mogućnosti ocijeniti kvalitetu rada traktora, plugova, tanjurača, podrivača, sjetvospremača, prskalica, kombajna.

Petak na Farmshow-u rezerviran za pripremu tla!

I ove će se godine prezentacije pratiti s tribina i videozida. Ovaj put su u središtu zbivanja pokusne parcele umjesto štandova izlagača pa su poboljšanja vidljiva u samom prostornom rasporedu sajma, navode iz organizacije. Naravno, tu je i traktorski race show koji je prošle godine osvojio publiku, a nastavlja tradiciju sa još bržim i modernijim modelima traktora.

Bit će tu i drugih zanimljivosti, kao što je najveći traktor i najjači kombajn prodan u Hrvatskoj. Petak je dan za pripremu tla, a raspored održavanja prezentacija objavili smo u prethodnom članku. Subota je dan za sjetvu, a raspored prezentacija donosimo u nastavku.

Subota na Farmshow-u dan za sjetvu!

U 10:00h posjetitelje će dočekati Novocommerce sa John Deere modelom 6195M i Bednar swifter sjetvospremačem SO 6000. U 10:15h Poljonova će predstaviti Deutz Fahr traktor 5120 C sa rotodrljačom Kuhn HRB 302D. Ubrzo nakon toga izaći će sa Deutz Fahr traktorom 5115.4G i žitnom sijačicom Kuhn Premia 3000 te prednjim packer valjkom Kerner mod FP 6530 s.

U 10:45h PMT će isprobati u radu Alpego rotodrljaču Rotodent RM-300 te kukuruznu sijačicu Vaderstad Tempo TPT 6, dok će tvrtka Jerković u 11:30h prikazati sjetvospremač Guttler Supermaxx 60-5.

Tvrtka Agronom će u 11:45h prezentirati Amazone kombinaciju sijačice i rotodrljače 3 m ADP + KE 3000, a u 12:00h Amazone kukuruznu sijačicu ED 452 K. Findri će u 12:15h isprobati stroj za postavljanje drenažnih cijevi Soil Max Gold Digger ZD.

U 12:30h AgroPMD će izložiti rotodrljaču, sjetvospremač Rabe i valjke kembridž He-Va.


Tagovi

FarmShow Traktori Kombajni 2016


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]