Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferecija
  • 11.09.2018. 18:00

Europska konferencija peradara - najveća konferencija iz područja poljoprivrede

Na konferenciji se, najavljuju organizatori, očekuje više od 1.500 sudionika iz čak 72 zemlje!

Foto: Pixabay/congerdesign
  • 223
  • 14
  • 0

Jubilarna, 15. Europska konferencija peradara, najveća konferencija iz područja poljoprivrede, održat će se u Dubrovniku od 17.  do 21. rujna. 

Na konferenciji se, najavljuju organizatori, očekuje više od 1.500 sudionika iz čak 72 zemlje koji će raspravljati o važnim temama iz područja poljoprivrede i znanosti te svim aspektima uzgoja peradi i prehrane. S obzirom na to, ova konferencija predstavlja i priliku za dodatnu promociju hrvatskog turizma.

Osim renomiranih stručnjaka, otvorenju same konferencije prisustvovat će i dubrovački župan Nikola Dobroslavić kao izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, te direktorica TZ grada Dubrovnika Romana Vlašić.

Program konferencije pročitajte ovdje


Tagovi

Europska konferencija peradara Dubrovnik Konferencija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.