Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kušanje mladih vina
  • 20.01.2018. 16:30

En Primeur 2018 kušanje graševina, pošipa i drugih sorti

En Primeur je jedinstveni event kušanja mladih vina zadnje berbe i crvenih vina starijih godišta, ali onih koja još nisu ponuđena tržištu.

  • 399
  • 28
  • 0

U organizaciji Udruženja vinarstva pri HGK te udruga Graševina Croatica, Vina Dalmacije i Hortus Croatiae, u srijedu, 31. siječnja, održat će se En Primeur 2018, kušanje graševina, pošipa i drugih sorti.

Klimatske prilike u 2017. godini uvjetovale su ranije dozrijevanje grožđa i pomaknule berbu čak do dva tjedna prije uobičajenih termina redovnih berbi.

Potencijal vina koja tek dolaze u ponudu

En Primeur je jedinstveni event kušanja mladih vina zadnje berbe i crvenih vina starijih godišta, ali onih koja još nisu ponuđena tržištu. To su prva kušanja vina, organizirana kako bi stručna javnost i svi ljubitelji vina spoznali potencijal vina koja će tek doći u ponudu.

Josip Pavić, Vlado Krauthaker, Marijan Knežević i Ivica Kovačević su spremni za En Primeur 2018

Vinari su s nekim mladim vinima već počeli izlaziti na tržište i pravi je trenutak za predstavljanje javnosti.

Vlado Krauthaker: Od kvalitete vina očekujemo mnogo

"Na En Primeur dobrodošla je stručna javnost, sommelieri, voditelji i vlasnici restorana, wine barova i hotela, ali i svi drugi zaljubljenici u dobra vina. Prisutni vinari predstavit će svoja vina berbe 2017. godine, od koje očekujemo zaista mnogo, prije svega kada govorimo o kvaliteti vina", ističe Vlado Krauthaker, predsjednik udruge Graševina Croatica.

Na ovogodišnjoj manifestaciji predstavit će se više od 50 vinara iz Slavonije i Podunavlja, Dalmacije te Međimurja. En Primeur u hotelu Westin svoja vrata za stručnu javnost otvara od 13 sati, a svi ostali ljubitelji vina dobrodošli su od 15 sati!


Tagovi

En Primeur 2018 Kušanje mladih vina Vlado Krauthaker Udruženje vinarstva HGK Mlado vino


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]