Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OPG Repro Eko
  • 30.09.2015. 20:30

Ekološki poljoprivrednici i mediji

U Volavju nedaleko od Jastrebarskog, 01. listopada 2015. održat će se radionica namijenjena ekološkim proizvođačima, a govorit će se o komunikaciji s medijima i potrošačima.

Foto: OPG Repro Eko
  • 128
  • 8
  • 0

Kako uspješno komunicirati s potrošačima i medijima? naziv je radionice za ekološke poljoprivrednike koja će se u četvrtka 01. listopada 2015., s početkom u 10:00 sati održati na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Repro Eko, Volavje 30, nedaleko od Jastrebarskog.

Radionica je namijenjena ekološkim poljoprivrednim proizvođačima koji sve više, uz svoj osnovni posao, moraju kontaktirati s potrošačima i medijima, vezano uz pitanja o ekološkoj proizvodnji i eko proizvodima.

Gospodarstvo Repro Eko udaljeno je od Zagreba 35 km odnosno 40 minuta vožnje. Kontakt telefon je 01/62-94-744.

Foto: OPG Repro Eko


Tagovi

Radionica OPG Repro Eko Volavje Jastrebarsko Zagreb Ekološki proizvođači Osnovni posao Komunikacija Mediji Potrošači Eko proizvodi


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.