Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija
  • 28.06.2015. 18:30

Edukacije o označavanju hrane!

Edukacija Obveze subjekta u poslovanju s hranom prilikom označavanja zapakirane odnosno nezapakirane hrane održava se u Splitu 6. srpnja 2015.

Foto: depositphotos.com,
  • 184
  • 11
  • 0

Županijska komora Split, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede RH, organizira edukaciju o obvezama subjekata u poslovanju s hranom prilikom označavanja zapakirane odnosno nezapakirane hrane, u ponedjeljak, 6. srpnja, u ŽK Split, Obala A. Trumbića 4, u 10 sati.

Predavači će na edukaciji nazočnima objasniti propise iz područja označavanja zapakirane i nezapakirane hrane koji su na snazi u EU, odnosno u RH te odredbe u vezi sa kontrolom označavanja i kvalitete hrane. Sudjelovanje je besplatno.

Dolazak treba potvrditi putem e-maila (ibaban@hgk.hr) ili putem faksa (021/346-956), do 3. srpnja, a kontakt osoba u ŽK Split jest Ines Baban (Odsjek za trgovinu, tel.: 021/321-166). Ispod teksta možete pronaći poziv i prijavnicu.

Foto: depositphotos.com, @lucidwaters


Dokumenti


Tagovi

Poslovanje s hranom Označavanje hrane Ines Baban ŽK Split Propisi


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]