Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Razvijanje turizma
  • 18.03.2016. 12:30

Edukacija: Projektni prijedlozi iz turizma

Županijska komora Osijek će u utorak, 5. travnja, organizirati obrazovnu radionicu za prijavu projektnih prijedloga na temelju otvorenog natječaja Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela.

  • 197
  • 11
  • 0

Županijska komora Osijek u suradnji sa Sektorom za turizam i Sektorom za međunarodne poslove HGK organizirat će u utorak, 5. travnja, u 10 sati i 30 minuta obrazovnu radionicu za prijavu projektnih prijedloga na temelju otvorenog natječaja Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela.

Radi produljenja turističke sezone i podizanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u turizmu, povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela, putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava dodjeljivat će se bespovratna sredstva u ukupnoj vrijednosti 304 milijuna kuna.

Podrška razvoju MSP u turizmu

Poziv je namijenjen malim i srednjim tvrtkama kako bi se potaknule investicije u izgradnju novih, proširenje kapaciteta i/ili povećanjem kvalitete postojećih hotela koji će po završetku investicije ispuniti minimalne uvjete i uvjete za kategoriju tri, četiri ili pet zvjezdica jedne od sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli: hotel, aparthotel, turističko naselje, hotel baština ili difuzni hotel, uključujući diversifikaciju ponude hotela na usluge koje hotel prethodno nije nudio.

Prijave na natječaj primat će se do 31. prosinca 2016. godine, odnosno do iskorištenja sredstava.

Edukacija je besplatna, a prijava za sudjelovanje moguća je putem online prijavnog obrasca zaključno do 4. travnja. Kontakt-osoba u ŽK Osijek je Marija Tapšanji (elektronička adresa: mtapsanji@hgk.hr; tel.: 031/223-841; faks: 031/223-824).


Tagovi

Bespovratna sredstva Županijska komora Edukacija Turizam


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."