Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija proizvođača
  • 26.12.2015. 17:45

Edukacija o obvezama proizvođača i trgovaca hranom

Hrvatska gospodarska komora u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede RH organizira edukaciju Obveze subjekata u poslovanju s hranom pri informiranju potrošača o hrani koja će se održati u petak 29. siječnja 2016. s početkom u 11 sati u ŽK Bjelovar.

  • 341
  • 49
  • 0

Hrvatska gospodarska komora - Sektor za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i ŽK Bjelovar u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede RH organiziraju edukaciju Obveze subjekata u poslovanju s hranom pri informiranju potrošača o hrani koja će se održati u petak 29. siječnja 2016. s početkom u 11 sati u ŽK Bjelovar.

Na edukaciji će se pojasniti propisi iz područja označavanja zapakirane/pretpakirane i nezapakirane/nepretpakirane hrane koji su na snazi u EU odnosno Republici Hrvatskoj. Edukacija je namijenjena subjektima u poslovanju s hranom koji potrošačima nude hranu u pretpakiranom obliku (proizvođači, uvoznici, distributeri), kao i subjektima u poslovanju s hranom koji potrošačima nude hranu u nepretpakiranom obliku (slastičarnice, pekare, trgovine, ugostiteljski objekti poput hotela, kampova, restorana, barova, catering objekata)

Predavač je dr. sc. Sanja Kolarić-Kravar, voditeljicaSlužbe za označavanje i temeljne zahtjeve kvalitete hrane, Uprave kvalitete hrane i fitosanitarne politikeMinistarstva poljoprivrede RH. Za sudjelovanje na edukaciji ne naplaćuje se naknada.

Prijaviti se možete putem online prijave, najkasnije do 28. siječnja 2016. godine.


Tagovi

Edukacija Županijska komora Bjelovar Poslovanje s hranom Proizvođači


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.