Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovar
  • 17.03.2014. 10:00

Edukacija "Mikrobiološki kriteriji za hranu"

Edukacija "Mikrobiološki kriteriji za hranu"održat će se u Bjelovaru i Osijeku

Foto: freedigitalphotos.net
  • 146
  • 9
  • 0

Županijska komora Bjelovar u suradnji sa Centrom za kvalitetu HGK i Ministarstvom poljoprivrede, Upravom za veterinarstvo i sigurnost hrane, organizira edukaciju pod nazivom "Mikrobiološki kriteriji za hranu".

Edukacija će se održati u utorak, 18. ožujka 2014. godine u Velikoj dvorani HGK - Županijske komore Bjelovar, na adresi Preradovićeva 4/I, s početkom u 10 sati. Radionica je besplatna, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom i hranom za životinje, nadležnim inspekcijama, laboratorijima te svim drugim zainteresiranim stranama koje na bilo koji način sudjeluju u lancu prehrane.

Prijave se zaprimaju najkasnije do danas, 17. ožujka 2014., a prijaviti se možete putem tel. 043/ 274-066, fax. 043/ 241-908 ili e-mail: ibrajdic@hgk.hr (Igor Brajdić).

Također, u organizaciji Županijske komore Osijek, radionica na istu temu održat će se i u Osijeku, 25. ožujka 2014., na adresi Europske avenije 13 s početkom u 11 sati. Kontakt osoba za prijave je Boja Stanković, tel. 031 223-820 ili e-mail: bstankovic@hgk.hr

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Bjelovar Mikrobiološki Kriteriji za hranu Igor Brajdić HGK Edukacija Osijek Boja Stanković


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.