Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kupujmo hrvatsko
  • 21.09.2017. 18:00

Dva desetljeća akcije "Kupujmo hrvatsko"

Akcija Hrvatske gospodarske komore u srcu metropole proslavlja 20. rođendan

Foto: HGK
  • 210
  • 10
  • 0

Prije punih 20 godina pokrenuta je akcija "Kupujmo hrvatsko" koja vrijednu obljetnicu obilježava danas i sutra u središtu Zagreba.

"Iza nas je gotovo tri stotine akcija i dvije tisuće tvrtki, a Kupujmo hrvatsko je najuspješnija nacionalna akcija u Hrvatskoj i šire. Potrošači sve više traže kvalitetan domaći proizvod, a to su prepoznali i trgovci jer nema supermarketa bez hrvatskog odjeljka. I to je najveći uspjeh ove akcije, koja je danas okupila više od 300 tvrtki", istaknuo je predsjednik HGK Luka Burilović otvarajući na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu jubilarni 20. rođendan akcije Kupujmo hrvatsko.

"Težak je bio put tijekom proteklih 20 godina, sjetimo li se nekadašnjeg nepovjerenja prema svemu što je domaće. Celofan i lijepo pakiranje ni danas ne jamče kvalitetu, a nekim proizvođačima kvaliteta čak ovisi o geografiji, odnosno smanjuje se proporcionalno kupovnoj moći. Naši proizvodi pak zadovoljavaju najviše svjetske standarde kvalitete", rekao je Burilović te dodao "kupovina hrvatskog treba postati stil života svih 365 dana u godini i u tom duhu trebamo odgajati i generacije koje dolaze", zaključio je Burilović.

U povodu 20. obljetnice promicanja hrvatskoga gospodarstva, ovogodišnja akcija u Zagrebu traje dva dana, 21. i 22. rujna od 9 do 20 sati. Na Trgu bana Josipa Jelačića i Europskom trgu akcija je okupila više od 300 odabranih izlagača čiji se proizvodi i usluge na domaćem tržištu odlikuju vrhunskom kvalitetom.

Foto: HGK


Tagovi

Kupujmo hrvatsko HGK Akcija Luka Burilović


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).