Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Aquaculture Europe 2017
  • 16.10.2017. 19:30

Dubrovnik okuplja 1.000 stručnjaka iz akvakulture!

Ova najveća europska manifestacija okupit će više od 1.000 sudionika iz cijeloga svijeta, a održat će se više od 300 predavanja!

Foto: gelia
  • 312
  • 13
  • 0

Najveća europska manifestacija u akvakulturi Aquaculture Europe 2017 održat će se od 17. do 20. listopada 2017. u Dubrovniku s više od 1.000 sudionika iz cijeloga svijeta. Tema AE2017 je suradnja za rast, a događaj obuhvaća znanstvenu konferenciju s plenarnim i dvadesetak paralelnih tehničkih sastanaka s više od 300 predavanja.

Uz trgovinsku izložbu proizvoda i usluga u akvakulturi, na kojoj će se predstaviti i domaće tvrtke Cromaris i Kali tuna, održat će se i razni industrijski forumi, među kojima su i forum o uzgoju kamenica, forum od uzgoju tune te forum o suradnji na Mediteranu.

Predstavljanje projekta Riba Hrvatske - Jedi što vrijedi

U sklopu četverodnevne manifestacije HGK će predstaviti projekt Riba Hrvatske - Jedi što vrijedi koji se financira sredstvima Europskoga fonda za pomorstvo i ribarstvo, čiji je cilj povećanje prodaje i potrošnje domaće ribe i izgradnja/podizanje kulture konzumacije ribe u Hrvatskoj.

Program manifestacije Aquaculture Europe 2017 pronađite u dokumentu ispod teksta!

Manifestaciju će otvoriti ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, potpredsjednik HGK za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo Ivan Škorić i dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić.

"Ovakva manifestacija omogućuje dvosmjernu razmjenu znanja i promicanje hrvatske akvakulture, značajne proizvodne grane, posebice u ruralnim područjima", rekao je uoči AE2017 potpredsjednik HGK za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo Ivan Škorić.

Foto: gelia78/bigstockphoto.com


Dokumenti


Izvori

HGK - hrvatski sajmovi


Tagovi

Aquaculture Europe 2017 Dubrovnik Ribarstvo Akvakultura Cromaris Kali tuna Riba Tolušić


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.