Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Državno natjecanje
  • 20.08.2015. 12:00

Državno natjecanje u oranju u Suhopolju!

13. državno natjecanje u oranju i 4. državno natjecanje u oranju konjima će se održati u razdoblju od 4. do 6. rujna 2015. u općini Suhopolje (parcela Borova).

  • 435
  • 146
  • 0

Virovitičko-podravska županija i Hrvatska udruga za organizaciju natjecanja orača (HUONO) organiziraju 13. državno natjecanje u oranju i 4. državno natjecanje u oranju konjima koje će se održati u razdoblju od 4. do 6. rujna 2015. u općini Suhopolje (parcela Borova).

Okupit će se orači iz 16 hrvatskih županija, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na 63. svjetskom natjecanju u oranju koje će se održati u Yorku u Engleskoj. Državno natjecanje u oranju odvija se pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Manifestacija će započeti u ranim jutarnjim satima sa izložbom poljoprivredne mehanizacije i Sajmom poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, koji će trajati od 9,00 do 18,00 h.

Ubrzo nakon otvaranja izložbe, održat će se svečano otvaranje državnog natjecanja te će se nastaviti mimohodom traktora prema parcelama za natjecanje. U večernjim satima će biti održana svečana dodjela nagrada pobjednicima. U prilogu ispod teksta možete pronaći kompletan program.


Dokumenti


Tagovi

Natjecanje orača Virovitičko-podravska županija HUONO Tugomir Majdak Kolinda Grabar-Kitarović Poljoprivredna mehanizacija Oranje konjima Svjetsko natjecanje York Suhopolje Borova


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Virovitičko-podravska županija

Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica, Hrvatska
tel: +385 (0) 33 638 140, e-mail: ured.zupana@vpz.hr web: http://www.vpz.com.hr