Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Slama Land Art
  • 24.08.2021. 15:00
  • Osječko-baranjska, Kozjak

Drvo života tema je 15. Slama Land Art Festivala - na novoj lokaciji

Posjetitelje, kao i do sada, očekuje zanimljiv program s raznolikim interaktivnim i kreativnim radionicama, a svaki će posjetitelj, htio ili ne, sudjelovati i u tomboli.

Foto: Vedran Stapić
  • 256
  • 60
  • 0

Nakon prošlogodišnje stanke, ovoga vikenda, točnije 28. i 29. kolovoza, održat će se 15. Slama Land Art Festival.

Tema manifestacije je ovoga puta "Drvo života", a bit će organizirana na novoj lokaciji - u baranjskom selu Kozjak.

"Možemo ju povezati s pandemijom, ali i aktualnom situacijom oko našeg planeta. 'Drvo života' predstavlja cjelokupnost života na planeti i poveznicu sa Svemirom. Čovjek, iako je najodgovorniji za Zemlju, trenutno ju najviše ugrožava, a samim time i svoje stanište, kao i opstanak“, otkrio nam je kako se odlučio za temu sam organizator događaja Nikola Faller.

Petnaestak umjetnika već je krenulo s kreativnim radom, a ove godine zbog Covid-19 i otežanog putovanja, nema stranih sudionika, pa će umjetnine izraditi domaće, lokalne snage.

Posjetitelje, kao i do sada, očekuje zanimljiv program s raznolikim interaktivnim i kreativnim radionicama, kako za odrasle, tako i za one najmlađe. Aktivnosti će, otkriva Faller, biti iz područja kiparstva, ekologije, prirodnog graditeljstva, plesa, glazbe, glume i brojnih drugih, a svaki posjetitelj, htio ili ne, sudjelovat će u tomboli.

"Slama je oduvijek imala ekološku dimenziju i zadaću podsjetiti ljudska bića da našu kreativnost trebamo upotrijebiti na zdrav način, a to je da živimo u skladu s okolišem“, poručuje organizator.


Tagovi

Slama Land Art Festival Drvo života Nikola Faller


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]