Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 07.03.2016. 12:30

Drugo izdanje 100 posto Natural

Ovogodišnji sajam se održava pod krilaticom: Živi zdravo, misli zeleno!

  • 525
  • 48
  • 0

Pod krilaticom Živi zdravo, misli zeleno! održat će se drugo izdanje 100% Natural, međunarodnog sajma u riječkom Tower Centru od 7. do 10. travnja. Riječ je o manifestacija čiji je cilj pokazati kako su prevencija, edukacija i prihvaćanje zdravih životnih navika pr(a)vi korak na putu do zdravlja.

Na ovogodišnjem 100% Natural sudjelovat će stručnjaci iz područja opće i sportske medicine te zdravstvene i kozmetičke njege, a okupit će i stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike. Predstavit će se i inovativna rješenja te projekti vezani uz zaštitu okoliša.

Prijavite se kao izlagač na sajmu

Ovoga puta istaknut će se potreba povratka prirodnoj ravnoteži i zdravom življenju pa će se na sajmu promovirati ekološka proizvodnja, energetska učinkovitost, prirodni proizvodi i vrhunske usluge. Posjetitelji će imati prilike, kako se ističe u pozivu, isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti nešto novo kroz radionice, degustacije, promocije i predavanja.

100% Natural kao i prošli puta održat će se u organizaciji Klik Marketinga, a zainteresirani za sudjelovanje prijavnice mogu pronaći na webu.

Svjetski dan zdravlja

Otvorenje je 7. travnja upravo kada se obilježava Svjetski dan zdravlja.

Prošlogodišnja 100% Natural manifestacija okupila je 75 izlagača iz Hrvatske i regije koji su prezentirali svoje proizvode i usluge na 2.000 četvornih metara riječkog Tower Centra, a sajmom se prošetalo oko 50.000 posjetitelja. Tijekom njegova trajanja održane je ukupno 35 predavanja i radionica koji se ove godine planira povećati. Organizatori sajma pozivaju sve zainteresirane da se priključe ovogodišnjoj manifestaciji!

Foto: 100% Natural


Tagovi

Sajam "100 Natural" Tower Centar Rijeka Drugo izdanje Klik Marketing Izlagači Hrvatska Inozemstvo Međunarodni Sajam


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)