Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska manifestacija
  • 28.10.2015. 09:10

Drugi Osijek Wine Fest!

Na 2. Osijek Wine Festu, koji će se održati 4. i 5. prosinca, sudjelovat će više od 70 domaćih i stranih izlagača.

  • 167
  • 10
  • 0

Na 2. Osijek Wine Festu, koji će se održati 4. i 5. prosinca, sudjelovat će više od 70 domaćih i stranih izlagača, izvijestili su u utorak predstavnici organizatora, grada Osijeka te udruga "Decanter" i "Graševina Croatica". Na ovogodišnjemu festivalu vina, delicija i ugodnog življenja predstavit će se vinari iz Hrvatske, Mađarske i Srbije, a održat će se i nekoliko seminara te edukativnih radionica za poslovne ljude, trgovce vinom, sommeliere i ugostitelje, najavio je predstavnik udruge "Decanter" Vinko Ručević.

Kandidatura za europsku prijestolnicu kulture

Zamjenik osječkoga gradonačelnika Vladimir Ham rekao je kako je iznimno važno da se nastavi taj festival, koji se počeo održavati prošle godine, jer se njime želi utrti put drugim sličnim događajima i pokazati da Osijek ima kapacitet i infrastrukturu za organizaciju takvih priredaba.

Time pokazujemo i određenu kulturu življenja na eno-gastronomskom području, koja je sastavni dio kulture ovog područja, a što je sastavni dio naše kandidature za europsku prijestolnicu kulture 2020. godine, dodao je Ham. Predsjednik Udruge "Graševina Croatica" Vlado Krauthaker ocijenio je kako bi festival trebao biti jedan od glavnih dijelova ukupne ponude vinskog turizma u regiji, a predsjednik županijske Turističke zajednice Antonio Sobol rekao je kako je eno-gastronomija s četiri vinogorja jedan od glavnih turističkih proizvoda te županije u čijoj bi promidžbi trebala pomoći organizacija tog festivala.


Izvori

Hrvatska izvještajna novinska agencija - HINA


Tagovi

Osijek Wine Fest Vladimir Ham Vlado Krauthaker Antonio Sobol Decanter Vinko Ručević Vinski turizam Graševina Croatica


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]