Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko Arena
  • 07.11.2018. 18:00

Druga Eko Arena u Bedekovčini!

Certificirani proizvođači prijavite se! Potrošači, vidimo se u Bedekovčini!

Foto: HPŠSS
  • 242
  • 33
  • 0

Nakon uspješne i hvaljene prošlogodišnje Eko Arene, Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba i ove godine organizira drugi eko sajam Eko Arena koji će se održati 30. studenog i 1. prosinca 2018. u Bedekovčini.

Ekološki poljoprivredni proizvođači najbolje znaju koliko je truda i ljubavi potrebno uložiti kako bi se plodovi njihova rada uspjeli plasirati i pozicionirati na tržištu. Svijest potrošača o važnosti ekološke poljoprivrede i konzumaciji ekoloških proizvoda, unatoč ograničenoj platežnoj moći domaćeg tržišta iz dana u dan je u porastu. Ipak, distribucija do krajnjih korisnika još uvijek je jedan od segmenata koji zahtjeva inovativnija rješenja.

Prodajna izložba, kontakti s potencijalnim kupcima, budućim partnerima, međunarodnim predavačima, konferencija o ekološkoj poljoprivredi, uz kulturno-umjetnički program, prilika za predstaviti svoje proizvode i metode rada, ukratko je ono što možete očekivati na EKO ARENI, 2. prodajnom ekološkom sajmu i konferenciji o ekološkoj poljoprivredi u organizaciji Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe.

Certificirani ste ekološki poljoprivredni proizvođač, želite prodati ili promovirati svoje proizvode, prijavite se i rezervirajte svoje besplatno mjesto za 30. studenog i 01. prosinca 2018. u sportskoj dvorani Srednje škole u Bedekovčini i budite dio onog najboljeg što ekološka poljoprivreda nudi u Republici Hrvatskoj.

Priloženu prijavu molimo vratite na adresu: marija.sevar@savjetodavna.hr

Ne čekajte s prijavom. Broj mjesta je ograničen, a više vidite ovdje


Tagovi

Eko Arena Eko Sajam Bedekovčina


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!