Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Boci Tej
  • 14.11.2014. 16:00

Domaći proizvodi na vašem kućnom pragu

Boci Tej je poslovni model koji se zasniva na direktnoj prodaji domaćih proizvoda i dostavi na kućne adrese kupaca. Zanima vas više? Dođite na prezentaciju u Požegu 18.11.2014. godine.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 357
  • 16
  • 0

Poljoprivredna zadruga "Uzgojno-poslovno-obrazovni centar Simentalac" iz Kutjeva poziva vas na prezentaciju Boci Tej poslovnog modela iz Budimpešte. Prezentacija će se održati 18.11.2014. godine u prostorima HGK Požega, na adresi Vukovarska 6, s početkom u 10 sati.

Riječ je poslovnom modelu koji se zasniva na direktnoj prodaji domaćih proizvoda i dostavi na kućne adrese kupaca. Na ovaj se način nastoji domaćim proizvođačima olakšati plasman njihovih proizvoda na tržište te pronalazak kupaca. Osim toga, kupcima je ovim modelom zajamčeno da proizvode kupuju od domaćih proizvođača, da im je dostupna informacija o porijeklu, ali i kvaliteti proizvoda koji kupuju. U užurbanom svijetu u kojem danas živimo, kroz dostavu svježih proizvoda na kućni prag nastoji se doskočiti brzom tempu i u potpunosti eliminirati element "nedostatka vremena" za nabavku zdrave domaće hrane.

Svoj interes za sudjelovanje na prezentaciji možete iskazati popunjavanjem i slanjem prijavnice koja se nalazi na ovom linku. Dođite 18.11. u Požegu i saznajte sve detalje koji vas zanimaju o Boci Tej poslovnom modelu.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Boci Tej Uzgojno poslovno obrazovni centar Simentalac Direktna prodaja Domaći proizvodi Prezentacija Požega

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.