Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kutjevačko Martinje
  • 04.11.2017. 12:00

Dođite na dobru kapljicu na Kutjevačko Martinje!

Povodom proslave blagdana sv. Martina u Kutjevu će se održati atraktivna tradicionalna dvodnevna turistička manifestacija Kutjevačko Martinje!

Foto: Turistička zajednica Požeško-slavonske županije
  • 410
  • 15
  • 0

Povodom proslave blagdana sv. Martina u Kutjevu će se održati atraktivna tradicionalna dvodnevna turistička manifestacija Kutjevačko Martinje.

Ova manifestacija dobre kapljice, ali i izvrsne gastronomije održat će se 11. i 12. studenog 2017. godine gdje će posjetitelji moći prisustvovati obilasku planinarskih staza, obredu krštenja mošta i zabavnom programu, na jedinstvenom Trgu graševine uz degustaciju najboljih kutjevačkih vina i bogatu gastronomsku ponudu.

Planinari i izletnici u subotu dopodne moći će uživati u šetnji planinarskom stazom uz vodstvo članova HPD-a Vidim, a u nedjelju ih očekuju tri različite staze. Martinjske fešte počinju Fišijadom u organizaciji caffe bara Kutjevo u subotu, 11. studenog u popodnevnim satima. Nakon Fišijade i proglašenja pobjednika nastavlja se fešta u ugostiteljskim objektima uz glazbene sastave i bogatu ponudu slavonskih specijaliteta.

Pridružite se povorci i blagoslovu mošta

U nedjelju ujutro nastavlja se s planinarskim izletima, a nakon svete mise u 11:00h u crkvi rođenja Blažene Djevice Marije, okupljanje je na Trgu graševine u 13:30h uz nastup tamburaških sastava. Svečana povorka s konjanicima, kolima, predstavnicima vinara i brojnih udruga s područja Grada kreće prema crkvi u 13:30h.

Zabave, ponude i kutjevačkih posebnosti neće nedostajati!

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže u povorci i blagoslovu mošta ispred župne crkve. U 14:30h počinje drugi dio programa na Trgu graševine - Martinjski obred i glazbeni program u kojem će nastupiti sastavi Rubato, Bisernica i Anđeli.

Foto: Turistička zajednica Požeško-slavonske županije


Tagovi

Kutjevačko Martinje 2017 Kutjevo Vino Trg graševine Degustacija Fišijada


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!